Day 15 – Something You Don’t Leave The House Without.

10:21:00 PM 4 Comments A+ a-



30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


baiklah dah sampai separuh 30 day's challenge. maknanya tinggal 15 hari lagik. weee~~


barang ape yang selalu daku bawak bila keluar rumah?


PURSE

  • benda ni mesti la wajib bagi semua orang. kan dalam purse tu terkandung semua dokumen penting macam IC,lesen,kad ATM, duit dan pelbagai lah. hehe

HANDPHONE

  • wah. ni tak leh tinggal woo nset ni. ibarat nyawa ai. kalau tertinggal memang nangis tak berlagu lah jawabnya. hohoho

KUNCI KERETA

  • wajib juga ni sebab daku akan keluar menaiki My PE. kalau tak camner daku nak pergi keje dan keluar berjalan-jalan bukan.. teheeeee~~

KAMERA

  • ni tak wajib. ni sunat je. kalau ada bagus leh amik gambar banyak-banyak. kalau takde pon takpe. sebab daku bukan jenis kaki bergambar. ekeke ^^

BEDAK COMPACT& LIP ICE

  • ni pon tak wajib. kekadang je daku bawak. sebab kadang-kadang juga daku ni keluar tanpa berbedak dan berlipstik. muahaha


p/s : xde mood nak tulis! grrrrrr...kawin ke beli rumah..pening!!

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

4 insan comel komen

Write insan comel komen
LemonShack
AUTHOR
6/15/2011 10:29 PM delete

kawen kawen .
umah boleh tangguh dulu sat .
dok umah family or family mertua dulu ;)

Reply
avatar
6/15/2011 10:51 PM delete

wooo uncle tak sempat nk join menatang nih


wo macam2 jugak jijah bawak

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/15/2011 11:01 PM delete

tak bawa senjata ke?...

Reply
avatar
anismelon
AUTHOR
6/16/2011 9:54 AM delete

anis bawak yg simple simple je..purse..hp..kalo jln dekat dekat lah..:)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!