Day 15 – Something You Don’t Leave The House Without.

by - 10:21:00 PM



30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


baiklah dah sampai separuh 30 day's challenge. maknanya tinggal 15 hari lagik. weee~~


barang ape yang selalu daku bawak bila keluar rumah?


PURSE

  • benda ni mesti la wajib bagi semua orang. kan dalam purse tu terkandung semua dokumen penting macam IC,lesen,kad ATM, duit dan pelbagai lah. hehe

HANDPHONE

  • wah. ni tak leh tinggal woo nset ni. ibarat nyawa ai. kalau tertinggal memang nangis tak berlagu lah jawabnya. hohoho

KUNCI KERETA

  • wajib juga ni sebab daku akan keluar menaiki My PE. kalau tak camner daku nak pergi keje dan keluar berjalan-jalan bukan.. teheeeee~~

KAMERA

  • ni tak wajib. ni sunat je. kalau ada bagus leh amik gambar banyak-banyak. kalau takde pon takpe. sebab daku bukan jenis kaki bergambar. ekeke ^^

BEDAK COMPACT& LIP ICE

  • ni pon tak wajib. kekadang je daku bawak. sebab kadang-kadang juga daku ni keluar tanpa berbedak dan berlipstik. muahaha


p/s : xde mood nak tulis! grrrrrr...kawin ke beli rumah..pening!!

You May Also Like

4 insan comel komen

  1. kawen kawen .
    umah boleh tangguh dulu sat .
    dok umah family or family mertua dulu ;)

    ReplyDelete
  2. wooo uncle tak sempat nk join menatang nih


    wo macam2 jugak jijah bawak

    ReplyDelete
  3. anis bawak yg simple simple je..purse..hp..kalo jln dekat dekat lah..:)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!