Day 23 – 15 facts about you

by - 9:46:00 PM



30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


1. Nama jijah klasik Nur Azizah Binti Yahaya sama macam url blog ni. hehe

2. Jijah seorang happy go lucky lucky.. *sentiasa*

3. Hate hipokritos!! grr musuh dalam selimut! derrmm!

4. Sensitif!! cepat terasa dan terus menagis..

5. Hate orang maki o marah! *menyumpah dalam hati*

6. Suka sangat makan Big Apple dan Kek Secret Recipe *cepat siapa nak belanje?*


[IMG_2069.JPG]



7. Jijah gemini gurl lahir bulan 5. wink wink ^^

8. Kekasih hati Encik Tentera Laut dah 9 tahun bersama. bahaha~~

9. Jijah seorang nurse! tak tahu lah mane datang minat jadi nurse ni. lebih-lebih lagi jaga wad kanak-kanak pulak tu. kahkahkah





10. Tabiat buruk sebelum tidur suka gulung gulung rambut. grrr!!

11. Sayang giler kat My Persona Elegance





12. Nak kata nak kawen tapi lambat lagi. tapi sebuk tengok orang kawen o album kawen orang. grrr!! untuk sebagai panduan kot. cari idea. ekeke :p

13. Suke karoke tapi bila nak nyanyi langsung tak keluar suara. pe hal ni. huhuhu

14. Jijah kecik dan comel *ok nada perasantan di situ. hahaha*

15. dan semuanya Interesting Stories About Me!!






ok. apa 15 fakta tentang kalian pulak. weee~~



You May Also Like

16 insan comel komen

  1. nurse + tentera = nurten .
    haha. sori lawak je

    ReplyDelete
  2. -Nama ku Azrul Hisham (Dlm dunia blog pakai nama Pendekar Laut).
    -Url blog aku : http://pakapau.blogspot.com/
    -Aku boleh berubah mengikut persekitaran. Ada masa serius.. Tapi selalunya kelakar.. Hehehehee
    -Suka berterus terang
    -Tak suka org penipu dan cakap belakang.
    -Sensitif kalau org sebut tentang emak
    -Bab makan x susah. Tolak batu,kayu dan benda haram.
    -Bintang Aquarius
    -Sudah bertunang
    -Bersyukur mempunyai tunang yg penyabar
    -Pembantu operasi di sebuah sykt swasta. Ntah bilalah nak jadi boss ni.
    -Suka layan karaoke. tp layan pun ngan family je.
    -Harap dpt kawen secepat mungkin
    -Tgh diet. Dah cukup besar badan ni. hehehehe
    -Patah sayap kalau x-cite aku rosak.

    ReplyDelete
  3. terbelog;

    haha ok gak tu...nurten...sng nak ingat..

    ReplyDelete
  4. fiQra;

    comey la fiQra...hehe

    ReplyDelete
  5. cik jijah org mane ek?mcm pna tengok

    ReplyDelete
  6. pendekar laut;

    fuh cukup dah 15! hehe owah dah tunang...moga2 cepat diijabkabulkan yer..

    ReplyDelete
  7. al hakim;

    pernah tengok? alamak! jijah orang port dickson n9

    ReplyDelete
  8. haha..suka dekat tabiat buruk tu..gulung rambut...masa nak tidur rambut lurus..bila bangun rambut kerinting...hehe

    ReplyDelete
  9. tgk gaye pon leh agak akak nih cmne .. prngai akak ada laa jgk same dgn sy .. sbb tuh suke tgk akak *dlm blog jer laa sbb xpenah jmpe* hehee:)

    btw, xsbr tngu akak naik pelamin .. jgn lupe jmput tau .. hehee :)

    ReplyDelete
  10. khairil;

    tahu xpe...mmg macam tu gayanya..muahaha

    ReplyDelete
  11. lella;

    hehe nanti kita jumpa yer..InsyaAllah akak akan jemput semua..mesti dtg tau! haha tah bila la tu..doakan ye..

    ReplyDelete
  12. erm ,
    tertarik ngan pix awak pegang kotak donut tuhh .
    lapar .
    hehe :)
    btw ,
    jemput singgah ke blog kami .
    entry baru 'awak tanya saya jawap lhaa'
    tinggalkan komen sekali kalau sudi :)

    : MRS LAT :)

    ReplyDelete
  13. pehh rajin pulak pendekar tu listkan 15 fakta kat sini. haha., bagus2.. ^_^

    ReplyDelete
  14. WuMing juga suka karaoke....Boleh lah berduet nantii....

    ReplyDelete
  15. jom karaoke sama2.. hihihi.. akk pun suka SR, yummy2!!!

    idea utk perkahwinan tu simpan elok2.. boleh jadi rujukan di masa depan..

    jaga hubungan cinta tu baik2 k.. dah laam bersama.. akk dulu pun kahwin lepas 9 thn bercinta.. hihihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!